Alle mine varer er og blir sydd på bestilling. Om du ser noe du liker så er det bare å ta kontakt med meg.


Hvordan gjør vi det??

Om du finner noe du liker, tar du kontakt per mail med en bestilling. Skriv på hva du ønsker og hvilke farger, størrelser etc du ønsker det i. Jeg tar kontakt med deg så fort jeg ser mailen og vi blir enige om resten. Jeg godtar kun forhåndsbetaling. Varer som er ferdige for salg sendes ut så fort jeg har registrert innbetaling. Er det bestillingsvare kan leveringstiden variere - men det vil bli opplyst om ca leveringstid/-dato. Om en ordre ikke er betalt innen 10 dager, vil den bli kansellert, om ikke annet er avtalt.

Du har 10 dagers bytte- og returrett på varer som ikke er bestillingsvarer. Du betaler selv returporto. Ta kontakt med meg før evt retur. Ha bestillingsnummer klart ved kontakt.Varene sendes som A-post og følger postens satser, om ikke vi blir enige om noe annet. Det er mulig å få det tilsendt med sporing, man er da forsikret om pakken blir borte i postgangen - dette må eventuelt avtales på forhånd.

Lilu Made This er ikke ansvarlig for pakker/brev som kommer bort i postgangen.

Velkommen inn i bloggen - håper du syns det er mye flott her!

søndag, august 01, 2010

Lilu-tai med pingvin

Denne Lilutai'en skal til en veldig god venninne av meg - gutten hennes er 4 mnd nå, og skal kose seg veldig i denne! Den er sydd med god og myk kordfløyel på den ene siden og kraftig vevd rutete bomull på den andre siden. Den marineblå korden har fått en pingvin-applikasjon, mens den rutete siden har fått en stor blomst på seg. Skulderstroppene er lange og gode, ca. 2m lange, og de er vattert over skuldrene, samt at sømmene er forsterket. Magestroppene er ca 130 cm lange og de er også forsterket der de møter panelet. *SOLGT*3 kommentarer:

Tanja sa...

Så utrolig kul!

SyLykke.com sa...

Hei. jeg har sendt deg en mail ang en bestilling.

Majas Verden sa...

Hei.
Kjøpte boka Made by me for noen måneder siden og i dag har jeg sydd en Lilu-tai. Veldig morsomt og knall fint mønster. Tusen takk.
Denne varianten din med Pingvin var jo bare nydelig da.
Klem Maja