Alle mine varer er og blir sydd på bestilling. Om du ser noe du liker så er det bare å ta kontakt med meg.


Hvordan gjør vi det??

Om du finner noe du liker, tar du kontakt per mail med en bestilling. Skriv på hva du ønsker og hvilke farger, størrelser etc du ønsker det i. Jeg tar kontakt med deg så fort jeg ser mailen og vi blir enige om resten. Jeg godtar kun forhåndsbetaling. Varer som er ferdige for salg sendes ut så fort jeg har registrert innbetaling. Er det bestillingsvare kan leveringstiden variere - men det vil bli opplyst om ca leveringstid/-dato. Om en ordre ikke er betalt innen 10 dager, vil den bli kansellert, om ikke annet er avtalt.

Du har 10 dagers bytte- og returrett på varer som ikke er bestillingsvarer. Du betaler selv returporto. Ta kontakt med meg før evt retur. Ha bestillingsnummer klart ved kontakt.Varene sendes som A-post og følger postens satser, om ikke vi blir enige om noe annet. Det er mulig å få det tilsendt med sporing, man er da forsikret om pakken blir borte i postgangen - dette må eventuelt avtales på forhånd.

Lilu Made This er ikke ansvarlig for pakker/brev som kommer bort i postgangen.

Velkommen inn i bloggen - håper du syns det er mye flott her!

søndag, august 01, 2010

Høsten er i anmarsj....

Send meg en mail om du ser noe du kunne tenke deg - selv om det aller meste er laget
på bestilling, så kan det jo hende at jeg kan lage lik til deg?! Eller at du kunne tenke deg
andre mønstre eller farger.


Jeg gleder meg til lange kvelder foran symaskinen, med en god kopp te ved siden av megog ipod'en som gir meg deilig jazz eller spenstig hip hop.. Alt ettersom humøret og sygledenviser seg!Håper dere alle får en fantastisk høst! Og husk - det er bare 4 lønninger igjen til jul! Kanskjedet er noen heldige som får one of a kind julegaver i år??

Ingen kommentarer: