Alle mine varer er og blir sydd på bestilling. Om du ser noe du liker så er det bare å ta kontakt med meg.


Hvordan gjør vi det??

Om du finner noe du liker, tar du kontakt per mail med en bestilling. Skriv på hva du ønsker og hvilke farger, størrelser etc du ønsker det i. Jeg tar kontakt med deg så fort jeg ser mailen og vi blir enige om resten. Jeg godtar kun forhåndsbetaling. Varer som er ferdige for salg sendes ut så fort jeg har registrert innbetaling. Er det bestillingsvare kan leveringstiden variere - men det vil bli opplyst om ca leveringstid/-dato. Om en ordre ikke er betalt innen 10 dager, vil den bli kansellert, om ikke annet er avtalt.

Du har 10 dagers bytte- og returrett på varer som ikke er bestillingsvarer. Du betaler selv returporto. Ta kontakt med meg før evt retur. Ha bestillingsnummer klart ved kontakt.Varene sendes som A-post og følger postens satser, om ikke vi blir enige om noe annet. Det er mulig å få det tilsendt med sporing, man er da forsikret om pakken blir borte i postgangen - dette må eventuelt avtales på forhånd.

Lilu Made This er ikke ansvarlig for pakker/brev som kommer bort i postgangen.

Velkommen inn i bloggen - håper du syns det er mye flott her!

søndag, august 01, 2010

Lappeteppe til en liten babyjente

Et quiltet lappeteppe til en bitteliten prinsesse. Teppet er holdt i rosa, cerise, grønn og hvit. På den øvre delen av teppet er det 3 små firkanter, i den ene står det navnet på prinsessa og fødselsdato, i den midterste firkanten er det et bilde av prinsessa og i den siste firkanten er det et utdrag fra "Lykkeliten".. Alle stoffene er i bomull. *SOLGT*

1 kommentar:

Tanja sa...

Sååå fint, koselig og personlig teppe! Du er utrolig flink og kreativ Laila!