Alle mine varer er og blir sydd på bestilling. Om du ser noe du liker så er det bare å ta kontakt med meg.


Hvordan gjør vi det??

Om du finner noe du liker, tar du kontakt per mail med en bestilling. Skriv på hva du ønsker og hvilke farger, størrelser etc du ønsker det i. Jeg tar kontakt med deg så fort jeg ser mailen og vi blir enige om resten. Jeg godtar kun forhåndsbetaling. Varer som er ferdige for salg sendes ut så fort jeg har registrert innbetaling. Er det bestillingsvare kan leveringstiden variere - men det vil bli opplyst om ca leveringstid/-dato. Om en ordre ikke er betalt innen 10 dager, vil den bli kansellert, om ikke annet er avtalt.

Du har 10 dagers bytte- og returrett på varer som ikke er bestillingsvarer. Du betaler selv returporto. Ta kontakt med meg før evt retur. Ha bestillingsnummer klart ved kontakt.Varene sendes som A-post og følger postens satser, om ikke vi blir enige om noe annet. Det er mulig å få det tilsendt med sporing, man er da forsikret om pakken blir borte i postgangen - dette må eventuelt avtales på forhånd.

Lilu Made This er ikke ansvarlig for pakker/brev som kommer bort i postgangen.

Velkommen inn i bloggen - håper du syns det er mye flott her!

søndag, august 01, 2010

Bukse og jakke i Monkey Business-serien

Herlig sett i chenille, jersey og fleece... Lyseblått til en liten prins som ble født i Mai en gang..
Buksen er i chenille, ribb øverst i livet og nede på føttene er med print av apekatter. Fleece-jakken er foret med bomullstoff med apekatter på, ribb nederst i ermene og glidlås gjør at den kan lukkes på en praktisk måte for den lille prinsen.. *SOLGT*
2 kommentarer:

Tanja sa...

For et herlig og deilig sett. Det apestoffet er sååå søtt! Du er flink!

Solveig sa...

Så herlig sett! Du er kjempeflink! :) Blir skikkelig inspirert av å se på det du lager, har såå lyst å lage masse fint selv. Hvor mye tar du for denne drakten? :-) Venter en liten gutt i juni, så vurderer å bestille en slik, hihi!